Mesyuarat Agung Perwakilan Kali Pertama

Koperasi Kumpulan Johor Corporation Berhad telah mengadakan Mesyuarat Agung Perwakilan pada 26 September 2019 bertempat di Le Grandeur Palm Resort ,Johor pada jam 4:45 petang. Mesyuarat telah dihadiri oleh seramai 17 perwakilan terdiri daripada anggota pekerja Johor Corporation & Kumpulan. Seramai 12 perwakilan telah dilantik menjadi Ahli Lembaga Koperasi (ALK).

Senarai perwakilan bagi sesi 2019/2020 adalah seperti berikut:

1. YM Ungku Harun Al'Rashid Bin Ahmad - Pengerusi 2. Mohd Sahir Bin Rahmat - Naib Pengerusi 3. Aziah Binti Ahmad - Bendahari 4. Rohaya Binti Jaafar - Setiausaha
5. Mohd Nazarudin Bin Ali - ALK
6. Alfadzilah Bin Hj Mat Aris - ALK
7. Azdina Binti Baharudin - ALK
8. Mohd Bahrin Bin Bakori - ALK
9. Wan Mohd Nizam Bin Wan Omar - ALK
10. Idham Jihadi Bin Abu Bakar - ALK
11. Abd Hamid Bin Abd Rahman - ALK
12. Maziah Binti Mahmod - ALK
13. Rozita Binti Turut
14. Shafe’i Bin Sulaiman
15. Suhaini Binti Taib
16. Marfuzah Binti Muhammad
17. Latiff Bin Ibrahim
18. Norazali Bin Hamdan
19. Mastura Binti Jabar
20. Ahmad Zaki Bin Johor
21. Shamzali Bin Bahrin
22. Azah Salwa Binti Mahpop
23. Nor’azam Bin Md Jeen @ M Jani
24. Zalikho Binti Mohamad
25. Muhammad Taha Bin Abd Hamid
26. Jefri Bin Jaafar
27. Mohammad Firdaus Bin Muhammad Jasmali


Berikut merupakan sekilas gambar sewaktu mesyuarat berlangsung:
 

Mesyuarat Agung Kawasan 2 (Tengah) Kali Pertama

Koperasi Kumpulan Johor Corporation Berhad telah mengadakan Mesyuarat Agung Kawasan 2 (Tengah) Kali Pertama pada 5 September 2019 yang bertempat di Bangunan Ostia Kompleks, Kajang.

Mesyuarat ini telah dihadiri oleh seramai 70 anggota koperasi dari Johor Corporation dan beberapa anak syarikat kawasan tengah seperti KPJ Kajang, KPJ Damansara, KPJ Ampang, KPJ Seremban, KPJ Healthcare University College dan QSR Brands.

Seramai 11 anggota telah dilantik sebagai perwakilan kawasan tengah bagi menghadiri Mesyuarat Agung Perwakilan yang bakal diadakan pada 26 September 2019.


Berikut merupakan sekilas gambar sewaktu mesyuarat berlangsung:

 

 

 

 

 

 

Mesyuarat Agung Kawasan 1 (Selatan) Kali Pertama

Koperasi Kumpulan Johor Corporation Berhad telah mengadakan Mesyuarat Agung Kawasan 1 (Selatan) Kali Pertama pada 29 Julai 2019 yang bertempat di bilik latihan, Angry Birds Activity Park, Johor Bahru City Centre.

Mesyuarat telah dihadiri oleh seramai 74 anggota koperasi dari Johor Corporation dan beberapa anak syarikat kawasan selatan seperti Damansara Assets, TPM Technopark, Johor Land Berhad, Kulim (M) Berhad, KPJ Puteri, KPJ Pasir Gudang, Edaran Badang, Syarikat Pengangkutan Maju, Penawar Express Line dan Tepak Marketing.

Seramai 19 anggota telah dilantik sebagai perwakilan kawasan selatan bagi menghadiri Mesyuarat Agung Perwakilan yang bakal diadakan pada September 2019.

Berikut merupakan sekilas gambar sewaktu mesyuarat berlangsung:HUBUNGI KOPJCORP